torsdag 28 februari 2013

Restaurang - Teaterbaren

Idag var jag på en trevlig lunch på Teaterbaren med några vänner som jobbade i/nära stan idag. Det är en av mina favoritlunchställen nära Drottninggatan. Jag skulle nog kanske inte säga att det är den godaste lunchen men det är väldigt svårt att hitta riktigt bra ställen nära Drottninggatan. 

Teaterbaren i Kulturhuset är en svanenmärkt restaurang och café. De serverar lunch samt middag i samband med teaterföreställningar i Kulturhuset. De har bra lunchrätter, salladbuffé och bra med sittplatser. Det som är bra är att man får maten fort med deras två köer och "löpande band". Under lunchen serverar de tre dagens varav en vegetarisk, en veckans klassiker samt skaldjursgrytan som alltid finns på menyn. Det ingår även te och kaffe till lunchen, sen kan man även köpa till en efterrätt för ca 15kr.
Teaterbaren är väldigt barnvänlig och rymmer en massa barnvagnar, det märker man när man är där, speciellt på den ena delen av restaurangen. Om man går längre in i restaurangen hittar man den "finare" delen med vita dukar och lite lugnare miljö, många kostymnissar kan man hitta där.



P.s Det är många som tror att det är bordservering/annan restaurang i den "finare" delen men det är samma restaurang och serverar samma rätter under lunchen, bra att veta. D.s


Lunchpris: Från 82 kr

Ingår: Salladsbuffé, bröd, kaffe/te



Teaterbaren

Sergels Torg
10321 Stockholm
Tel: 08-14 56 06
www.teaterbarensthlm.se






Seriösa
Inte så seriösa
Cool utsikt mot Sergel


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar