Recept - Krämig pastasås med bacon och kantareller
Kantareller
Gullök
Vitlök
Bacon
Coctailtomater
Grädde
Salt
Peppar
ParmesanostRödlök
Persilja
Ruccola
(Börja med att koka valfri pasta)
Stek de frysta kantarellerna tills vätskan avdunstat och häll sedan upp på en tallrik vid sidan om (gäller endast vid frysta kantareller annars hälls kantarellerna först i pannan enligt nedan).
Skär gullöken och vitlöken i mindre bitar, stek sedan i matfett.
Stek baconet i mindre bitar och lägg i pannan med lökarna, stek tills baconet får färg.
Häll sedan i kantarellerna, coctailtomaterna och grädden i pannan.
Låt puttra tills såsen tjocknar.
Krydda med salt och peppar.
Under tiden; skiva rödlöken i halvmånar och hyvla parmesanosten med en potatisskalare.
Häll pasta på en tallrik tillsammans med pastasåsen.
Toppa sedan med tvättad ruccola, hackad persilja, rödlök och mycket parmesan.
Njut!
Dessa + coctailtomater + salt + peppar behöver ni |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar