Av äggblandningen som blev över från gårdagens Västerbottenpaj blev med ett extra ägg, omelett till dagens brunch.
Ni som inte har testat fazer crisp rye (finncrisp) med smör och brieost, must do so, det är väldigt gott!
Recept - Ostomelett med lök- och paprikamix
Ägg, 5
Mjölk, 0,5
Grädde, 0,5
Salt
Peppar
Ost, valfri ost
Rödlök, en liten bit
Paprika, en liten bit.
Blanda ägg, mjölk och grädde tillsammans med salt och peppar.
Stek på låg värme på panna med matfett, tillsätt valfri riven ost (den här gången blev det Västerbottenost som blev över från igår)
Fortsätt stek på låg värme med lock på, så blir det en fin färg på omeletten utan att bli torr.
Servera med finhackad rödlök och paprika, för att ge omeletten lite sting.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar