måndag 30 september 2013

Recept - Vegetarisk canneloni

Här kommer ett recept på vegetarisk canneloni som är ett ihop plock av det jag hittade hemma i kylen och skafferiet. Kan absolut rekommendera denna rätt som är både enkel och tar kort tid att laga som dessutom smakar riktigt bra!
Kevin tyckte väldigt mycket om denna rätt, hoppas att ni gör det också!



Recept - Vegetarisk canneloni (3 portioner)

Lasagneplattor, 6 plattor
Krossade tomater, 2 burkar
Purjolök, 1/2
Morötter, 2st
Mozzarella (2pkt för 6 plattor)
Oliver
Soltorkade tomater
Parmesanonst
Chili

Lökpulver
Persilja (färsk/torkad)
Basilika (färsk/torkad)
Malen muskotnöt
Socker, 1/2 tsk
Salt
Peppar



Koka krossade tomater tillsammans med chili, socker, muskotnöt, lökpulver, salt och peppar.
Riv morötter grovt och skär purjolöken, stek med smör och krydda med salt och peppar.
Dela urkärnade oliver och soltorkade tomater
Skiva mozzarellaosten
Lägg morots- och purjolöksblandning på lasagneplattorna.

Lägg sedan på mozzarellaosten, oliver och soltorkade tomater.
Rulla och lägg i en ugnsform med ett lager tomatblandning underst.

Häll sedan över resten av tomatblandingen så att samtliga rullar täcks av tomatsåsen.
Toppa med resten av mozzarellaosten och riven parmesanost.
Grädda i ugnen i ca 20-30 min på 225 grC.
Voila!



Dessa behöver ni
...och dessa kryddor








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar