måndag 2 september 2013

Bröllop - Rosendals trädgård

I helgen var vi på bröllop i Rosendals trädgård där det gladaste paret jag känner, Johanna och Per blev ett.

Rosendals trädgård ligger på Djurgården i Stockholm. Det är en av de finaste parkerna i Sverige och är öppen för både allmänheten och för privata tillställningar.  Johanna och Per valde att viga sig i ett av deras växthus och ha middagen och festen i ett annat växthus. Rosendals trädgård är en av mina favoritplatser och att gå på bröllop där var hur romantiskt och vackert som helst. Det var naturligt, avslappnat och personligt. När Johannas kusin och kusinens fru sjöng och spelade piano under vigseln, medan Per och Johanna tittade kärleksfullt på varandra, kunde jag inte längre hålla tårarna borta. Det var verkligen underbart.
Det bjöds på två olika snittar när vi skålade med brudparet ute i trägården. Under middagen serverades en buffé av småplock av både förrätter och varmrätter, det var inte svårt att fylla våra stora och färgglada tallrikar. Mina favoriter var
tarte med nässlor, mangold, spenat, olivcrème och smulad mördeg och den kylda tomatsoppan, de hade en frisk och len smak, får laga de någon dag. Till efterrätt serverades olika sorters ostar med syrlig rabarber och en rabarberkompott med en god kräm och havresmul, gott var det! Efter bröllopsvalsen var det dags för bröllopstårtan som bestod av en marsipantårta med chokladbotten och chokladmousse.
På Rosendals trädgård fokuserar de mycket på närproducerat och närodlat, mycket av ingredienserna var nyskördade från deras egna trädgårdar, det gillar vi!


Kan absolut rekommendera Rosendals trädgård för bröllop, jag är säker på att det kommer att bli lika fint som Johannas och Pers.



Rosendals trädgård

Rosendalsterrassen 12
Tel: 08 545 812 70

www.rosendalstradgard.se
























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar