Recept
Spenat- & kantarellgalette
Bas: Pannkakor
Ägg, 4st
Mjöl, 4dl
Mjölk, 8dl
Olja ca 1-2 msk
Blanda alla ingredienserna till pannkakorna
Stek upp de i medelhögvärme med smör eller olja mellan varje omgång.
Fyllning: Spenat och kantarellröra
Spenat (fryst fungerar också)
Kantareller
Crème fraîche, 3 dl
Charlottenlök, 2 st
Vitlökspulver
Vitlök, 1 klyfta
Salt & peppar
Hacka löken
Stek löken, spenaten och kantarellerna
Tillsätt crème fraîche
Krydda
Topping: Keso
Tips! Ni kan göra en större sats pannkakssmet och hälla det i en flaska eller i ett tomt mjölkpaket och förvara det i kylskåpet och göra pannakor när ni känner för det de närmsta dagarna.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar