måndag 20 maj 2013

Food from the past

Ikväll blev det middag av det jag hittade i kylen och skafferiet, det blev en så kallad "lite miljövänlig middag".

Det blev en pastarätt bestående av;



Från kylen
3,5 veckor "gammal" broccoli
(toppen av broccolin var dålig/mögel, men efter att ha skurit bort den delen är den som ny igen)


3,5 veckor "gammal" purjolök
(den såg lika bra ut som den dagen jag köpte den)

3,5 veckor "gammal" lök
(även den såg lika bra ut som den dagen jag köpte den)

1/9 paprika
(den lilla delen av paprikan som blir kvar runt "stammen" efter flera frukostar)



Från skafferiet
Oliver, halloumi, olja, salt, peppar och pasta
(har lång hållbarhet och är perfekt back up)





* Släng inte maten bara för sakens skull *
            Gör en bedömning med ögon och näsa









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar