söndag 7 september 2014

Neighborhood Crush - Gatufest och loppis

Igår körde vi en "liten" loppis på gatufesten Neighborhood Crush som var en gatufest på Fridhemsgatan där Sixten & Frans och Grandpa var huvudarrangörerna.
Det var vår allra första gång att gå på Neigborhood Crush, tydligen har de anordnat en för några år sedan. Denna gatufest var en av de trevligaste jag har varit på, det rådde en skön stämning hela kvällen med riktigt riktigt bra livemusik och god mat (trots att det bara var korvar som såldes, supergoda var de ändå!). Det fick många att gå till närmsta pizzerian och köpte med sig pizzor, en hawaii på gatan satt perfekt!  Jag var förvånad över att det inte var mer besökare än vad det var, det var bra flöde hela dagen (inte minst för loppisen),  men det var aldrig smockfullt. Det var kanske det magiska talet för den sköna stämningen, man var aldrig packade som sillar. Gatufesten Neighborhood Crush är nog fortfarande rätt så okänt för många stockholmare. Men så trevlig som den var hoppas jag att arrangörerna kommer att köra den som en årlig grej, dock med utökning på matfronten.
Ni som missade att besöka Neighborhood crush i år, don't miss  it next time!


Nu har vi lyckats med våran allra första loppis och jag tyckte att vi skötte det rätt proffsigt. Vi var de enda med spegel (hur kan man hålla en loppis utan spegel?), hade bra med växel/swish och "butiken" såg rätt proffsig ut. Det var rätt många personer som undrade vart våran butik låg och ville göra ett besök och blev lika förvånade som oss, att allt som vi försökte sälja var utrensning av våra garderober.
Köpstopp gäller nu....eller kanske en butik?!



Mina egengjorda miljövänliga vimplar blev en hit!
Reuse recycle!











Godaste ostkorven!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar